Pameran Maya: Rumah Tradisional Melayu Terengganu / Mohd Shahnizam Mat Zain - Mat Zain, Mohd Shahnizam
Pameran Maya Vol.2 pada kali ini memaparkan Rumah Tradisional Melayu Terengganu sebagai topik pilihan.