Book Review: read, knowledge & share / Ilya Nur Fateen Othman - Othman, Ilya Nur Fateen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 26 Mac 2021, telah berlangsung program Book Review: read, knowledge & share melalui medium Google Meet.