Taklimat perkhidmatan digital PTAR / Muhammad Shafiq Snin - Snin, Muhammad Shafiq (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Alor Gajah telah mengambil inisiatif berkongsi ilmu dan maklumat secara atas talian.