Proses validasi penerbitan warga UiTM dan sesi taklimat proses validasi kepada warga UiTM / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Bermula tahun 2021 PTAR telah diamanahkan untuk menjalankan proses semakan dan validasi penerbitan berindeks.