Live@PTAR bicara pakar "The Changing Landscape In Higher Education" / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Shah Alam telah menganjurkan program bual bicara secara langsung bertajuk "The Changing Landscape In Higher Education" pada 24 Februari 2021.