Sportpreneurship startup crawl: video pitching competition pencetus usahawan sukan / Nur Dalilah Dahlan ... [et al.] - Dahlan, Nur Dalilah; Lamat, Siti Aida; Mohamed Alauddin, Aishah Nadirah; A. Rahman, Muhammad Wafi; Ahmad, Mohamad Firdaus; Bakri, Nur Hani Syazwani; Syed Mud Puad, Sharifah Maimunah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2021)
Persatuan Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi (FoSRec) dengan kerjasama MASMED UiTM Cawangan Negeri Sembilan dan Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) telah menganjurkan Pertandingan Video Pitching (Business Idea) yang telah berlangsung pada 14 hingga 18 Jun 2021 baru baru ini. “Sportpreneurship Startup Crawl: Video Pitching Competition” merupakan satu program yang berkualiti dari segi akademik dan penampilan. Cara gaya peserta menyampaikan idea, maklumat dan pandangan dengan lancar dan jelas serta meyakinkan adalah merupakan elemen terpenting dalam pertandingan ini.