Program Khidmat Masyarakat Surau KPP1 Kampus Alor Gajah / Muhammad Shafiq Snin - Snin, Muhammad Shafiq (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka dengan kerjasam Kelab PTAR Kampus Alor Gajah telah mengadakan Program Khidmat Masyarakat Surau KPP1 Kampus Alor Gajah.