A guide to getting published / Nur Fatihah Muhammad - Muhammad, Nur Fatihah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 8 Mac 2021 julung kalinya program Live@PTAR dianjurkan oleh PTAR Kampus Puncak Alam dengan memilih segmen bicara pakar yang bertajuk "A guide to getting published".