Uncitral model law & arbitration rules / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak Undang-Undang telah menganjurkan program bual bicara secara langsung bertajuk Uncitral Model Law & Arbitration Rules di bawah segmen bicara buku.