Taklimat pelupusan rekod kepada PTJ dan PTJR / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Unit Arkib PTAR Cawangan Sarawak telah menganjurkan Taklimat pelupusan rekod kepada PTJ dan PTJR pada 18 Februari 2021.