Lawatan dan khidmat runding pelupusan rekod jabatan: Pejabat Polis Bantuan UiTMCT - Abdullah, Asmahani
Suatu sesi lawatan serta khidmat runding berkaitan rekod jabatan telah diadakan di Pejabat Polis Bantuan UiTMCT Kampus Dungun pada 18 Februari 2021.