Live@PTAR: bibliometrics for Librarian and journal writing / Muslim Ismail @ Ahmad - Ismail@Ahmad, Muslim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 28 Februari 2021 Perpustakaan Tengku Anis UiTM Kampus Machang telah menganjurkan program Live@PTAR: Bibliometrics for Librarian and Journal Writing.