Program Read@Uni: Pinjam, Baca, Cerita - Snin, Muhammad Shafiq
Program Read@Uni: Pinjam, Baca, Cerita merupakan inisiatif PTAR UiTM Cawangan Melaka bagi memastikan kelangsungan budaya membaca dalam kalangan masyarakat.