Live@PTAR UCM Segmen Bersama Pakar- Revolusi Digital: Isu dan Cabaran Penulis Kontemporari / Muhammad Shafiq - Snin, Muhammad Shafiq (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR Melaka telah menganjurkan program siaran langsung dengan membincangkan perihal "Revolusi Digital: Isu dan Cabaran Penulis Kontemporari".