Projek kemasyarakatan “Fun and Innovative English Teaching” (FIET), Akademi Pengajian Bahasa, UiTM Cawangan Negeri Sembilan / Zainon Ismail - Ismail, Zainon (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2021)
Akademi Pengajian Bahasa, UiTM Cawangan Negeri Sembilan menganjurkan satu projek kemasyarakatan yang dinamakan “Fun and Innovative English Teaching” (FIET) yang melibatkan 221 orang guru TASKA dan TABIKA KEMAS di tiga daerah iaitu Kuala Pilah, Seremban dan Rembau. Projek telah dimulakan pada bulan Jun dan dijangka berakhir pada November tahun 2021. FIET, selaras dengan Revolusi Industri 4.0 dalam Pendidikan, di mana negara perlu mengorak langkah ke arah pengajian yang dipandu teknologi digital yang lebih bersifat interaktif dan fleksibel. Oleh itu, warga pendidik perlulah melengkapkan diri dengan pengetahuan teknologi maklumat serta komunikasi (ICT) bagi membolehkan mereka mendepani cabaran Revolusi Perindustrian 4.0 dan memantapkan lagi sesi pengajaran dan pembelajaran (P&P).