Program kit hari raya untuk keluarga asnaf anjuran APB UITMCNS Kampus Seremban dengan kerjasama Pertubuhan Kebajikan Al-Tasneem dan Persatuan Ibu Tunggal Islam Bangi / Nur Amirah Nabihah Zainal Abidin and Fatin Aliyah Hassan - Zainal Abidin, Nur Amirah Nabihah; Hassan, Fatin Aliyah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2021)
Kehidupan di zaman berlakunya pandemik bukanlah sesuatu yang mudah dijalani oleh masyarakat di Malaysia. Untuk menjalani kehidupan seharian sahaja sukar, apatahjagi jika mahu menyambut perayaan. Oleh yang demikian, Akademi Pengajian Bahasa Kampus Seremban telah mengadakan inisiatif bagi membantu golongan asnaf dan meringankan beban supaya dapat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Akademi Pengajian Bahasa Kampus Seremban menganjurkan Program Kit Hari Raya dengan kerjasama Pertubuhan Kebajikan Al-Tasneem serta Persatuan Ibu Tunggal Islam Bangi bagi membantu meringankan beban golongan asnaf untuk menyambut perayaan Hari Raya Aidilfitri bagi tahun 2021. Bantuan yang diberikan oerupa makanan beserta wang ringgit. Selain itu, penganjuran program ini juga dilihat dapat memupuk semangat kesuKarelawanan dan keprihatinan yang tinggi di kalangan warga UiTM.