Program APBR-Care: Infaq Ramadhan 2021 bersama Pertubuhan Anak Yatim Darul Aminan (PAYDA) / Mashitah Nordin and Nor Haniza Hasan - Nordin, Mashitah; Hasan, Nor Haniza (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2021)
Pada 26 April 2021, seramai tujuh orang pensyarah bahasa di bawah Jawatankuasa PJIM APB UiTM Kampus Rembau bersama Koordinator APB Rembau, PM Dr Soo Kum Yoke telah mengadakan program APBR-Care: lnfaq Ramadhan 2021 bersama PAYDA.Pertubuhan tersebut ditubuhkan pada tahun 2006 oleh Tuan Haji Kamalul Aritin. la terletak di Ampangan Seremoan, Negeri Sembilan. Pertubuhan anak yatim ini mempunyai 21 orang anak yatim lelaki dan perempuan yang berumur antara 7 hingga 18 tahun. Program ini berbentuk pemberian sumbangan makanan berbuka puasa kepada anak-anak yatim dan pihak pengurusan PAYDA. Sumbangan tersebut telah disampaikan oleh PM Dr Soo Kum Yoke kepada wakil PAYDA mengikut SOP yang ditetapkan. Tiada aktiviti bersemuka yang dijalankan kerana Seremban oerada dalam tempoh PKPB. Namun, ini tidak menjadi penghalang untuk pensyarah-pensyarah bahasa di APB UiTM Kampus Rembau menjalankan program kemasyarakatan.