Buletin APB Edisi 5 / Mohd Nur Fikri Mohd Salim, Fatin Aliyah Hassan and Noor Shahariah Salleh - Mohd Salim, Mohd Nur Fikri; Hassan, Fatin Aliyah; Salleh, Noor Shahariah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2020)
Buletin APB EDISI 5/2020 Keluaran September 2020 ini memuatkan penulisan ilmiah yang telah disumbangkan oleh sidang pengarang. Ia turut memuatkan laporan aktiviti dan program yang telah dijalankan oleh Akademi Pengajian Bahasa UiTM Negeri Sembilan.