Staff Retreat Day: JSG, Let’s Bowl, Release Throw / Haslinda Abdul Hamid - Abdul Hamid, Haslinda (Jabatan Sains Gunaan, 2019)
Kesihatan fizikal dan mental merupakan factor utama dalam mengekalkan momentum kerja seharian. Sehubungan dengan itu, Jabatan Sains Gunaan (JSG) telah menganjurkan "Staff Retreat Day: JSG, Let’s Bowl, Release Throw” yang telah berlangsung secara harmoni di Mega Bowling Centre, Prai pada 27 Julai 2018. Seramai 23 staf JSG mengambil bahagian dalam acara boling ini dan setiap staf JSG perlu bermain secara berpasangan dengan staf dari Jabatan Sains Komputer dan Matematik (JSKM) bagi membentuk satu pasukan.