Talking Circle 1/2020 a star is born: A workshop on choral speaking and English Drama / Nur Hakimah Md Sallehuddin and Nur Amirah Nabihah Zainal Abidin - Md Sallehuddin, Nur Hakimah; Zainal Abidin, Nur Amirah Nabihah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2020)
Pada 28 Februari yang lalu, satu program Talking Circle telah dianjurkan oleh pihak Akademi Pengajian Bahasa (APB) UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban. Program ini telah diadakan untuk mendedahkan pelajar-pelajar UiTM khususnya di Kampus Seremban untuk mempelajari Bahasa Inggeris melalui kaedah santai di samping meningkatkan keyakinan diri para pelajar untuk melibatkan diri di dalam aktiviti Bahasa Inggeris. Selain itu, objektif program ini juga adalah untuk meningkatkan keyakinan diri para pelajar untuk bertutur mengunakan Bahasa Inggeris seterusnya membuang persepsi di mana Bahasa Inggeris adalah sukar untuk dikuasai. Pada waktu yang sama, ianya juga bertujuan bagi memupuk semangat kerja berkumpulan dalam kalangan pelajar.