Talking Circle 2/2019: Dari Kelantan ke United Kingdom / Siti Farhani Mohd Ali - Mohd Ali, Siti Farhani (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2019)
Pada 26 September yang lalu, Muhammad Afiq Ismail, pelajar perakaunan dari University of Sussex telah dijemput sebagai penceramah jemputan bagi siri Talking Circle 2/2019. Kisah Muhammad Afiq yang berkerja sambilan sebagai tukang cuci di London bagi menampung perbelanjaan perjalanan ibu bapanya telah tular di laman Facebook. Program ini telah mendapat sambutan hangat dalam kalangan pelajar UiTM Seremban 3. Perkongsian saudara Afiq tentang pengalaman menimba ilmu di United Kingdom diharapkan dapat memberi motivasi kepada para pelajar UiTM untuk terus berusaha dalam pembelajaran mereka.