Lawatan Akademik Bahasa Arab ke Program Smart Arabic Learning / Nur Hakimah Md Sallehuddin - Md Sallehuddin, Nur Hakimah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2019)
Program ini adalah anjuran bersama pensayarah-pensyarah Bahasa Arab di bawah APB UiTM Kampus Seremban, Jabatan Bahasa Arab Fakulti Bahasa & Lingusitik Universiti Malaya dan Alumni Bahasa Arab Universiti Malaya. Ini merupakan salah satu usaha dan langkah untuk memberi pendedahan dan teknik-teknik pembelajaran interaktif dan berkesan kepada pelajar-pelajar UiTM khususnya kampus Seremban yang mengambil Bahasa Arab sebagai Bahasa ketiga. Selain daripada meningkatkan minat dan motivasi pelajar-pelajar dalam mempelajari dan mendalami Bahasa Arab.