Hari Keluarga Akademi Pengajian Bahasa Seremban 3 / Siti Farhani Mohd Ali - Mohd Ali, Siti Farhani (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2019)
Pada 20-21 September 2019 yang lalu, warga Akademi Pengajian Bahasa UiTM Seremban 3 telah berkumpul untuk meraikan hari keluarga di Port Dickson. Program dua hari satu malam itu, turut dimeriahkan dengan kehadiran ahli keluarga para pensyarah APB. Antara aktiviti-aktiviti menarik yang telah dijalankan adalah sukaneka, makan malam berbeku dan aktiviti bertukar-tukar hadiah. Dalam pada itu, warga APB juga turut sempat meraikan persaraan Dr. Angeline dan menyerahkan sedikit cenderamata sebagai tanda ingatan. Diharapkan, program ini dapat mengeratkan lagi perhubungan di antara para pensyarah APB.