Happy Kids Happy World / Norshida Hashim, Syahirah Almuddin and Noorshahida Wahab - Hashim, Norshida; Almuddin, Syahirah; Wahab, Noorshahida (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2019)
Projek Happy Kids Happy World dari UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Kuala Pilah telah berjaya mendapatkan kelulusan pembiayaan sebanyak RM4,500.00 daripada pihak Khind Starfish Foundation. Pembentangan projek kepada pihak Khind telah diadakan pada 6 Julai 2019 bertempat di Pejabat Khind di Bukit Jelutong. Projek ini merupakan program kesukarelawanan dalam membantu menyediakan dan menceriakan ruang bacaan yang kondusif di wad kanak-kanak Hospital Tuanku Ampuan Najihah, Kuala Pilah. Antara aktiviti-aktiviti yang menarik dijalankan bersama pesakit kanak-kanak adalah seperti ‘Fun with Us’: Playing ‘Ahsulu!’ iaitu permainan kad kosa kata yang menyeronokkan untuk mempelajari perkataan bahasa Arab, ‘lnteractive Storytelling’ di sudut bacaan bersama pesakit kanak-kanak, dan juga mengecat dan melukis mural oleh pelajar UiTM. Program ini telah dijalankan selama lima sesi yang bermula dari 14 September dan berakhir pada 16 November 2019.