Live@PTAR Bicara Buku: 10 panduan asas beli rumah / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah; Mohd Nasir, Mohd Alfarabie
Perpustakaan Tun Abdul Razak Alam Bina UiTM Shah Alam telah menganjurkan program bual bicara secara langsung bertajuk 10 Panduan Asas Beli Rumah di bawah segmen Bicara Buku.