Majlis bacaan surah al-Kahfi dan surah Yasin dengan kerjasama UHEI UiTM Cawangan Melaka & Taklimat pelarasan statistik PTAR UiTM Cawangan Melaka / Muhammad Shafiq Snin - Snin, Muhammad Shafiq (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
IQRA': Bil.1/2021 Januari