Hypertension: manage your diet well / Nur Fatihah Razak - Razak, Nur Fatihah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Program perkongsian maklumat dikalangan Pegawai Dietetik, Pusat Pengajian Pemakanan & Dietetik, Fakulti Sains Kesihatan.