Pameran The Malaysian Book of Records: pencapaian UiTM & Program library outreach@PTAR bersama warga Pra Pengajian Tinggi (PPT) / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
IQRA': Bil.1/2021 Januari