Pameran Kartografi: projek kartografi dan peta kreatif pelajar Sains Ukur dan Geomatik, FSPU UiTM Shah Alam - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) dengan kerjasama Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur telah mengadakan Pameran Kartografi: projek kartografi dan peta kreatif pelajar Sains Ukur dan Geomatik, FSPU UiTM Shah Alam.