Talking Circle 1/2018:”Researching, teaching & writing: refelctions on publishing in higher education” / Nurul Syafawani Halim - Halim, Nurul Syafawani (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2018)
Akademi Pengajian Bahasa (APB) Kampus Seremban mengambil inisiatf untuk menganjurkan Talking Circle 1/2018: “Researching, Teaching & Writng: Reﬂections On Publishing In Higher Education” sebagai satu platorm untuk perkongsian ilmu dan pengalaman mengenai cara-cara penghasilan bahan penerbitan untuk manfaat masyarakat selain menggalakkan penglibatan para pensyarah dalam penghasilan penyelidikan berbentuk ilmiah di dalam bidang masing-masing. Penghasilan produk-produk penerbitan yang efektif dari kalangan para pensyarah dapat membantu menonjolkan kewibawaan sesebuah institusi pendidikan/penyelidikan.