Program Tautan Kasih Taman Sinar Harapan / Nurul Syafawani Halim and Dr. Wan Zumusni Haji Wan Mustapha - Halim, Nurul Syafawani; Wan Mustapha, Wan Zumusni (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2018)
Program Tautan Kasih bersama Taman Sinar Harapan Tuanku Ampuan Najihah, Seremban, Negeri Sembilan anjuran Akademi Pengajian Bahasa UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban ini merupakan satu inisiatif bagi meningkatkan penglibatan pelajar dan pensyarah di dalam aktiviti kemasyarakatan dalam kalangan generasi muda dan pensyarah mereka. Di samping itu, program ini diharapkan akan dapat mengeratkan hubungan silaturahim dalam kalangan pelajar, pensyarah dan organisasi kerajaan yang mengurus kanak-kanak istimewa. Program ini diserikan dengan kehadiran Yb Nicole Tan Lee Koon, ADUN Bukit Kepayang serta Pengarah Jabatan Kebajikan Masyarakat Negeri Sembilan, Mohamad bin Hapil. Pihak APB Seremban juga telah menyalurkan sumbangan berupa sebuah rak buku, sejumlah buku cerita kanak-kanak serta sumbangan peralatan penjagaan diri.