#Teamwork 1.0 / Ainnie Rahayu Abdullah - Abdullah, Ainnie Rahayu (Jabatan Sains Gunaan, 2019)
Aktiviti gotong royong dan 5S telah diadakan pada 2 Mac 2018 oleh Unit 5S dan Keceriaan JSG. Tujuan aktiviti adalah untuk mewujudkan suasana kerja yang bersih dan ceria selain mengeratkan silaturrahim di kalangan staf JSG. Seramai 20 oang staf akademik dan pentadbiran JSG telah terlibat. Aktiviti ini telah berjalan dengan baik dan hasilnya ruang pejabat jabatan yang lebih kemas, ceria dan teratur telah berjaya diwujudkan. Semoga aktiviti sihat sebegini dapat dijalankan berterusan.