Khazanah sejarah UiTM: Kajian Pentadbiran Undang-Undang / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan panduan kerjaya mengikut bidang.