Khazanah sejarah UiTM: majlis konvokesyen komemoratif / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Buku ini mengandungi meklumat berkaitan direktori yang diterbitkan bersempena Majlis Konvokesyen Komemoratif.