Shield+: dari makmal ke pentas masyarakat / Mohamed Syazwan Osman - Osman, Mohamed Syazwan (Faculty of Chemical Engineering, 2020)
Pandemik COVID-1 9 yang melanda dunia mutakhir ini mencetuskan norma baharu dalam kehidupan seharian kita. Kerisauan dan ketakutan menjadi mantra masyarakat secara amnya melibatkan aspek kesihatan, ekonomi dan kehidupan seharian. Kita harus bersedia untuk berubah demi kelestarian kehidupan dan keluar dari krisis ini dengan selamat. John F Kennedy, mantan presiden Amerika pernah mengungkapkan " jika ditulis dalam bahasa cina, perkataan "krisis" ditulis dalam dua karakter, satu melambangkan "bahaya" dan satu lagi karekter melambangkan "peluang".