Inovasi memudahkan sistem pendaftaran / Nor Hafizah Hanis Abdullah and Nurulzatushima Abdul Karim - Abdullah, Nor Hafizah Hanis; Abdul Karim, Nurulzatushima (Unit Penerbitan FKAPP, 2019)
Di inspirasikan oleh kesulitan yang sering dihadapi oleh para peserta dan juga penganjur semasa proses pendaftaran untuk sesuatu program yang dilaksanakan diperingkat jabatan, maka KIK FKA yang diwakili oleh kumpulan Craggy telah mengambil inisiatif tersendiri dengan menghasilkan satu sistem pendaftaran peserta secara automatik berdasarkan teknik RFID (Radio Frequency Identification). Sistem ini dijalankan secara atas talian dan memanfaatkan penggunaan kad staf secara lebih menyeluruh. Semasa proses ‘clock in ’ dan ‘clock out’, para peserta hanya memerlukan masa kurang daripada 3 saat untuk mengimbas kad staf atau kad RFID bagi menyempurnakan log kehadiran peserta. Hasilnya, Craggy telah berjaya meraih Naib Johan di Mini Konvensyen KIK peringkat UITM Cawangan Pulau Pinang pada 8 Ogos 2019 dan merangkul Anugerah Dokumentasi Terbaik, Anugerah Kumpulan Istiqomah KIK dan Anugerah Pembentang Wanita Terbaik (Puan Nurulzatushima Abdul Karim).