Pencapaian sepanjang 2018 & 2019 / Siti Isma Hani Ismail - Ismail, Siti Isma Hani (Unit Penerbitan FKAPP, 2019)
* Penang Civil Engineering Society & aktiviti pelajar *Corat-coret 2019 *#majorthrowback2018