Bengkel “Train to Success" / Dr Masyitah Md Nujid - Md Nujid, Masyitah (Unit Penerbitan FKAPP, 2019)
Pada 6 Mac 2019 Unit Sahsiah Motivasi Pembangunan Pelajar (SMPP) dengan kerjasama Unit Kerjaya Kami mengadakan siri aktiviti (Train To Success) yang dimulai dengan sesi pengenalan bersama hampir 90 orang pelajar dari FKA (EC110 & EC221). Maklumat pelajar seperti alamat email diambil bagi memudahkan komunikasi di antara pelajar bersama pelatih UKK. Ini kerana para pelajar dikehendaki mengikut siri berikutnya seperti klinik kaunseling, klinik bersama Mentor dan akhir sekali ialah aktiviti pemantauan akademik pelajar. Beberapa siri aktiviti riadah juga diterapkan dalam pertemuan yang diatur sepanjang 14 minggu pengkuliahan bagi semester Mac-Julai 2019. Istimewa aktiviti Train To Success bagi semester ini adalah penyertaan Penasihat Akademik (PA) pada sesi taklimat yang disampaikan oleh wakil UKK.