Bengkel pemantapan kandungan digital repositori : Pengenalan - Salim, Mohd Izwan (Jabatan Perpustakaan Digital, PTAR, 2022)
Pembentangan berkaitan penambahbaikan dan isu yang dihadapi dalam pengurusan bahan repositori instutusi UiTM. Juga pencapaian muatnaik bahan bagi PI6 ke arah sukuan ke tiga tahunan.