Checking IR System : Penerimaan Harta Intelek - Salim, Mohd Izwan (Jabatan Perpustakaan Digital, PTAR, 2022)
Modul yang digunakan bagi pengurusan bahan harta intelek di uruskan oleh bahagian / unit koleksi Perpustakaan Tun Abdul RAzak, UiTM. Modul ini terdapat di dalam sistem Checking IR dan boleh diakses melalui aplikasi PTARApps.