Komunikasi / Hamdan Hassan - Hassan, Hamdan (Universiti Teknologi MARA Cawangan Pahang, 1990)
Berani saya mengatakan bahawa punca kepada segala masalah pengurusan ialah dalam cara mana kita berurusan dengan orang lain. Istilah ilmiah yang selalu diguna dan ditulis ialah 'komunikasi'.