Dari meja Ketua Pusat Pengajian / Anas Ibrahim - Ibrahim, Anas (Unit Penerbitan FKAPP, 2019)
Alhamdulillah, segala pujian hanya milik Allah SWT dan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW atas terbitan Buletin Fakulti Kejuruteraan Awam Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang (Edisi 2019). Sava dengan rendah diri mengucapkan tahniah dan syabas kepada warga sidang Buletin FKA yang telah mengorbankan tenaga dan pemikiran dalam usaha merealisasikan buletin ini. Setinggi penghargaan kepada Tuan Rektor selaku penaung, penyumbang artikel dan juga seluruh warga FKA yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam usaha murni ini