Kami Prihatin 4.0, ramadhan 2021 / Sharaf Ahmad and Noorezal Atfyinna Mohd Napiah - Ahmad, Sharaf; Mohd Napiah, Noorezal Atfyinna (Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Program yang berdasarkan keprihatinan warga UiTM kepada kesukaran yang dilalui oleh sebahagian penduduk Islam di Pulau Pinang tatkala menyambut Ramadan dan Syawal masih diteruskan pada tahun ini. Program ini telah diadakan pada 24 April 2021 bersamaan 12 Ramadhan 1442 H (Sabtu). Sebagaimana tahun-tahun sebelumnya Bahagian PJIM&A selaku penganjur, kali ini telah kerjasama dengan Unit PPT, YAPEIM, Worldbay Solution Sdn. Bhd, Pak Mat Western dan Jabatan Sains Gunaan UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP). Sejumlah hampir RM40,000 telah berjaya dikumpul dalam bentuk wang tunai dan barang keperluan harian bagi menjayakan program ini.