Bakti dijulang, jasa dikenang / Nurul Izza Husin and Ainnie Rahayu Abdullah - Husin, Nurul Izza; Abdullah, Ainnie Rahayu (Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Bakti dijulang, jasa dikenang MOHD NOOR MOKHTAR. Diatas segala sumbangan dan bakti beliau sepanjang berkhidmat di UiTM selama 24 Tahun bermula 16 APRIL 1996 sehingga 11 MAC 2020.