Sekalung penghargaan & selamat bersara / Nurul Izza Husin and Ainnie Rahayu Abdullah - Husin, Nurul Izza; Abdullah, Ainnie Rahayu (Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Sekalung penghargaan & selamat bersara Puan Wan Zarina- Wan Kamaruddin Pensyarah Kanan Jabatan Sains Gunaan