3rd Kolokium Sains, Teknologi dan Inovasi (KOSTI) / Nurul Izza Husin and Azrinawati Mohd Zin - Husin, Nurul Izza; Mohd Zin, Azrinawati (Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Jabatan Sains Gunaan UiTM Cawangan Pulau Pinang telah mengadakan 3rd KOLOKIUM SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI (KOSTI) pada September 2021. KOSTI telah bermula sejak tahun 2019 dan pada tahun ini ia merupakan penganjuran untuk kali ketiga. Program ini dianjurkan bagi memangkin dan menyemarakkan budaya penyelidikan dalam kalangan staf JSG kursusnya dan juga staf dari jabatan serta fakulti lain di UiTMCPP. Penganjuran ini juga adalah untuk mewujudkan satu wadah perkongsian mengenai kajian- kajian yang telah dilaksanakan.