Media sosial: Gamer & Youtuber: jutawan milenial di dunia digital / Hilwana Abd Karim ... [et al.] - Abd Karim, Hilwana; Ramli, Zarifah Fadilah; Amirnordin, Nur Alia; Md Akhir, Norhaniza; Zainal, Dr. Nurazilah; Tengku Sulaiman, Tengku Sharifeleani Ratul Maknu (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2020)
Revolusi ekonomi 4.0 secara dasarnya mengubah cara hidup bekerja dan berhubungan antara satu sama lain. Perkara ini berlaku hasil dari pelbagai penemuan teknologi baharu seperti Internet of Things (IoT), virtual reality, media sosial, pengurusan maklumat digital seperti “big data”, simulasi dan penggunaan robotik yang telah mencorak kemajuan landskap dunia moden. Ledakan revolusi dunia digital ini mampu menawarkan ruang yang luas untuk generasi milenial mengembangkan kerjaya dan sekaligus menjana pendapatan yang lumayan tanpa mengira had umur. Berikut adalah antara pekerjaan yang terbukti boleh menjana pendapatan yang lumayan di dunia digital pada hari ini.