Khidmat kepakaran pensyarah JSG 2021 / Mohd Haris Ridzuan Ooi Abdullah... [et al.] - Ooi Abdullah, Mohd Haris Ridzuan; Mahmood, Ainorkhilah; Zaine, Intan Syaffinazzilla; Bakhari, Nor Aziyah (Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Berbekalkan pengalaman dan kepakaran masing-masing, pensyarah JSG terus giat memberi sumbangan khidmat kepakaran di dalam dan di luar UiTM. Jadual 4 menunjukkan senarai khidmat kepakaran yang diberikan oleh pensyarah-pensyarah JSG sepanjang tahun 2021.