Bengkel Perancangan Strategik JSG 2021 / Mohd Haris Ridzuan Ooi Abdullah and Siti Hajar Khalid - Abdullah, Mohd Haris Ridzuan Ooi; Khalid, Siti Hajar (Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Bengkel Perancangan Strategik JSG 2021 telah diadakan pada 22 Januari 2021 bagi merangka strategi jabatan ke arah pencapaian petunjuk prestasi utama (KPI) yang telah ditetapkan untuk Jabatan Sains Gunaan bagi tahun 2021 oleh Unit Strategik Transformasi Universiti, UiTM Cawangan Pulau Pinang. Sebanyak 23 petunjuk prestasi (PI) telah diagihkan kepada JSG seperti ditunjukkan dalam jadual berikut: