IN-VIDE 2021 / Mohd Bukhari Md Yunus and Abdul Halim Abdul Hamid - Md Yunus, Mohd Bukhari; Abdul Hamid, Abdul Halim (Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Pada 22 November 2021, telah berlangsung suatu pertandingan yang hebat iaitu Interational Virtual Expo of Innovation Product and System Design 2021 (IN-VIDE 2021). Pertandingan ini diadakan secara maya memandangkan negara kita sedang menghadapi cabaran daripada Covid-19. Pertandingan yang bertemakan Revolutionized Innovation: Embracing the New Word telah disertai oleh ramai peserta daripada pelbagai peringkat iaitu universiti, sekolah dan beberapa agensi luar. Tahniah diucapkan kepada Ts. Dr. Mohd Zaki Mohd Yusoff kerana telah berjaya membimbing dan membantu pelajarnya memperolehi anugerah Gold Award di dalam pertandingan tersebut. Sesungguhnya kejayaan ini amat berharga kepada semua yang terlibat. Tanpa usaha yang gigih dan lagi jitu, tentu kejayaan ini tidak akan dicapai.